Како Добра Зделка работи за продавници

Добредојдовте во Добра Зделка - веб платформа која што на едно место ги прикажува сите актуелни производи на промоција.

Добра Зделка како бесплатна веб платформа има за цел да им помогне на продавниците да ги промовираат своите производи на интернет. Едноставното користење и одличниот дизајн на апликацијата ќе овозможи корисниците на лесен и брз начин да го најдат вашиот продукт на промоција. За вашата продавница ова би значело поголем маркетинг и зголемена продажба.