Често поставувани прашања

Подолу ќе најдете список со најчесто поставувани прашања. Ако не можете да го најдете тоа што го барате, пратете мејл на info@dobrazdelka.mk

Што е dobrazdelka.mk ?

dobrazdelka.mk е бесплатна веб страна што на едно место ги прикажува најновите каталози, летоци, флаери и брошури од голем број на продавници во земјата. Сите податоци поставени на страницата се ажурираат секој ден.

Како можам да го најдам каталогот што го барав?

За да го пронајдете каталогот што го барате посетете го делот Каталози кој се наоѓа во менито за навигација.

Дали вреди да се користи dobrazdelka.mk?

Користењето на dobrazdelka.mk е целосно бесплатно и секогаш ќе биде!

Јас поседувам продавница и сакам да ги објавам моите продукти на dobrazdelka.mk , како да го направам ова?

Доколку сакате вашата продавница да биде дел од dobrazdelka.mk пратете мејл на info@dobrazdelka.mk