Имаш продавница? Дознај повеќе →

Што е Добра Зделка ?

Добра Зделка е прв агрегатор за каталози во Македонија. Важно е сите да сме информирани за најновите промоции на продавниците низ целата држава. Но, исто така важно е да сме еколошки свесни и да ја намалиме употребата на хартиените каталози, флаери, летоци и брошури, а со тоа да го намалиме сечењето на дрва и да ја заштитиме природата.

Во време кога треба да ја почитуваме социјалната дистанца, односно намалена интеракција помеѓу луѓе преку ограничување на близината и зачестеноста на личниот контакт, е дополнителна причина да пребаруваме каталози на интернет и да ја планираме нашата листа за купување.

Следи нè на фејсбук